2016. augusztus 12., péntek

Rihanna koncert - egy millió a semmiért.

 Jómagam nem voltam kint a koncerten, jobban érzem magam, ha a szobámban pogózhatok egy I See Stars számra magányomban - nem tudok pogózni. Meg nekem nem ér meg 20.000et hogy tömegnyomorban nézzek egy mozgó pontot a színpadon, a dobhártyám beszakadását pedig a fülesem is tudja biztosítani, 3000 forintért, internet előfizetéssel, otthon :)

 Történt egyszer, hogy a "Sziget" elhozta nekünk Rihannát. Jó drága pénzért, egy millió dollárért, mely azt hiszem, a legnagyobb befektetése volt a fesztiválnak, hiszen áramlott be a cash mint az állat a szervezőkhöz, teltházat, s húszezres tömeget sikerült összehozniuk. S ez a húszezres tömeg megveszi a 800 forintos sört meg a kétezer forintos hamburgert. Lássuk be, ezen is többet nyertek a szervezők, mint amennyit belefektettek.

 Tudjátok, kevésbé népszerű, hypolt emberek rohadt jó hangulatot tudnak csinálni. Vegyük a TheGazettE-t. Ruki végignyalja lassan az ujját, a fangirlök pedig szivárványt hányva ájuldoznak a látványtól. Nem ismerik sokan őket Európában, de azért igazi műsort nyomnak otthon, Európában, s akár Kínában is (S tudjuk, a Japánok és a Kínaiak szívesen kirobbantanák egymást a téridőkontinnumból) . Vagy a koreai poppénekes srácok, oké, néha túl sok a fanservice-nek használt kockahasuk, de lássuk be, értenek hozzá. Na meg 96Neko, kinek arcát, haját, sőt fizikai valóját se láttuk, rá tud venni hogy a metrón teljes közönség előtt álljak neki twerkelni  playbackelni. Mint lovas ember, jobbnak találom, ha a fenekem nem mozog, hanem próbál a vízszintes síkjain utazgatni a nyereg/szék és a felfeleirány között.

 Na jó, gyerekek. Röviden foglaljuk össze mi történt a Rihanna koncerten:

9:30 - A szigeten várakozó tömeg várja hogy megjelenjen imádatuk tárgya. Néhányan az első sorban már bekötik maguknak a katétert, hogy könnyitsenek magukon, várakozás közben.
10:00 - Miss Rihanna beriszálja magát, majd neki áll playbackelni. A táncosok rázzák magukat
10valamennyi - kapunk egy kis twerket. A pantsu villan, a közönség sóhajai pedig a bugyinak szólnak, nem a Barbadosi énekesnő szépen formált fenekének (ilyet egy hentaiban  animében is láthatsz)
10amennyi - folytatódik a kínszenvedés, rengeteg üresjárattal. A zenei élmény olyan mint egy falúbúcsun amikor Fapados Marcsi és a rozsdás hegedű énekelgeti legújabb slágereit egyenesen a Sokol rádióról :).
10akármennyi - A tömeg oszlik. Hamar előre kerül az aki hátra állt, a maradék tömeg pedig elsunnyog inkább kártyázni.
11 - Rihanna előad három dalt, majd a halk taps után levonul a színpadról.

 Na gyerekek, megérte?

 Hatsune Miku jobb műsort csinál, holott a szerencsétlen nem is él! Ugyan annyi pénzért (kb 10.000 jenért) eljutsz neki egy koncertjére, ahol ha igazi rajongója vagy, élvezetedet leled a műhangjában, a hologram valójában. Kerek, másfél, két órás előadás, profi stábbal, rengeteg rajongóval, igazi dalokkal, bulira valókkal, szomorúkkal. Rihanna viszont csak egy egyveleget volt képest az egymilliójáért elnyögni.

 Bár nem tudok teljes élménybeszámolót adni, de azért mégis kiakasztó, hogy Amerika és a Nyugat azt hiszi, a magyaroknak jó lesz a szemét is. Mert ez minden volt, csak minőségi előadás nem. Egy C kategóriás anime openingben több elvezetett lelt volna  a tömeg, mint Rihi playbackjében. Semmi se bizonyítja jobban az elégedetlen kommentek sokasága. Sőt, volt aki be se jutott a koncetre, mert túl sok jegyet állítottak ki a nemtudomennyi férőhelyes helyszínre...
 Minden esetre köszönjük Rihanna hakniját, a gázsiját a backstage-ben átveheti... várjuk a Csajágaröcsögei bucsúra is :)


Minden esetre gratulálunk :D 

Bocsánat a trágár stílusáért a kommentelőnek, de ennyit erről az egész hyperól ami a sziget körül van

Ameddig egy Jrock banda jobb hangulatot tud csinálni mint Rihanna a maga millióival, ne mondjátok ,hogy ízlésficamom van -_- ;)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése